ΓΕΝΙΚΑ

Η χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας www.ellievfashion.gr από τον επισκέπτη /χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της.  Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης της www.ellievfashion.gr, ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών.

                                                                  

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.ellievfashion.gr χωρίς να δώσει καμία προσωπική πληροφορία. Οι περιπτώσεις που θα χρειαστούμε κάποια προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων, τηλέφωνο κ.ά.) είναι κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σας.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.ellievfashion.gr  τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές μαζί σας, την επικοινωνία, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από τρίτους ή να χορηγηθούν σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές). Επίσης μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε, εφόσον υπάρχει λόγος, στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει ή και να περιορίσετε ή ακυρώσετε τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά με τη συμπλήρωση της σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας. Σε κάθε περίπτωση σας ενημερώνουμε για την ύπαρξη των δικαιωμάτων πρόσβασης και εναντίωσης που έχετε σύμφωνα με τα άρθρα 12 και 13 του Ν. 2472/1997.

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Σήμα
Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι ιδιοκτησία της Art Anatomic και είναι Δικαίωμα Πνευματικής της Ιδιοκτησίας.

Ο χρήστης έχει δικαίωμα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τις διατάξεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα (εφόσον έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος ηλικίας και δεν τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Παραγγελίες μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν από νομίμους εκπροσώπους νομικών προσώπων. Η Art Anatomic, επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αξιώσει την επιστροφή από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελιών που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Όλα μας τα προϊόντα παράγονται στο εργοστάσιο της εταιρείας μας. Σε περίπτωση που κάποια προϊόντα έχουν εξαντληθεί είναι πιθανό σύντομα να είναι ξανά διαθέσιμα. Στην περίπτωση εξαντλήσεως κάποιου προϊόντος μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε άμεσα για την μελλοντική διαθεσιμότητα. Όλες οι παραγγελίες των προϊόντων εξαρτώνται από την διαθεσιμότητα τους και υπό αυτό το πρίσμα σε περίπτωση δυσχερειών εφοδιασμού η εξάντλησης προϊόντων σε απόθεμα, διατηρούμε δικαίωμα να σας ενημερώσουμε σχετικά με παρόμοια προϊόντα ίσης ποσότητας και αξίας τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε.

 

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ

Υπάρχει δυνατότητα άμεσης αντικατάστασης και επιδιόρθωσης του προϊόντος καθώς όλα τα προϊόντα είναι δικού μας σχεδιασμού και παραγωγής.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Έπειτα από την αποστολή του προϊόντος το δέμα παραμένει 10 μέρες στην συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία. Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής παραγγελίας το www.ellievfashion.gr διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση του ποσού των 5,00€ ως προς την πληρωμή μεταφοράς των εμπορευμάτων.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦH ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται αυστηρά και μόνο την ημέρα παραλαβής του προϊόντος από τον πελάτη. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται επίσης στην περίπτωση που το φυσικό προϊόν δεν ανταποκρίνεται στο εικονιζόμενο και στην περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό, αυτό ταυτοποιείται αφού το προϊόν επιστρέψει σε εμάς και ελεγχθεί από τους συνεργάτες μας. Επιστροφή χρημάτων μετά την πρώτη αλλαγή ΔΕΝ μπορεί να πραγματοποιηθεί. Έπειτα εάν το ελάττωμα ταυτοποιηθεί τα χρήματα επιστρέφονται σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη εντός 10 εργάσιμων ημερών και σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται το ποσό των 6,00 € για μεταφορικά.

Επιστροφές χρημάτων σε προϊόντα προσφοράς & Outlet δε πραγματοποιούνται παρά μόνο αλλαγές σε νούμερα & προϊόντα.

 

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα με χρέωση του στις ακόλουθες περιπτώσεις.

Για την επιστροφή των προϊόντων απαραίτητες προϋποθέσεις είναι το προϊόν να είναι αφόρετο και στην αρχική του συσκευασία αφού πληρεί τις παραπάνω προυποθέσεις τότε είναι δυνατή η αλλαγή του προϊόντος.

Ο πελάτης θα πρέπει μα επικοινωνήσει με την μεταφορική ώστε να τη καλέσει να παραλάβει το δέμα από τη διεύθυνση που θα της υποδείξει και να αποσταλεί πίσω σε εμάς στην αναγραφόμενη διεύθυνση της εταιρείας με έξοδα αποστολής του παραλήπτη.

Η αλλαγή πραγματοποιείται αυστηρά εντός 5 ημερών από την ημέρα παράδοσης των προϊόντων. Ο πελάτης έχει δικαίωμα να πραγματοποιήσει εώς και 2 αλλαγές ανα προϊόν.

Η πρώτη πιθανή αλλαγή σε νούμερο πραγματοποιείται με κόστος 4,00 € έξοδα αποστολής.

Ο πελάτης έχει δυνατότητα να πραγματοποιήσει έως τρεις αλλαγές προϊόντων.

Στα εκπτωτικά προϊόντα η αλλαγή χρεώνεται στον πελάτη με κόστος 4,00 €.

Σε περίοδο εκπτώσεων και σε προϊόντα προσφοράς ο πελάτης χρεώνεται τα έξοδα αποστολής & πιθανής αλλαγής.

Στα εκπτωτικά προϊόντα και στα προϊόντα προσφοράς δεν πραγματοποιούνται επιστροφές χρημάτων.