Η δημιουργία και η κατασκευή των γυναικείων υποδημάτων της βιοτεχνίας “ΤΕΧΝΗ-ART” ξεκίνησε το 1964 στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης.
Η προσωπική εργασία, το μεράκι και η υπευθυνότητα την οδήγησαν στην επιτυχία. Σήμερα η εταιρεία στεγάζεται στον ιδιόκτητο πλέον χώρο των 4500τμ. με άρτιο μηχανολογικό εξοπλισμό και με ημερήσια παραγωγή 100-150 ζευγάρια δερμάτινων υποδημάτων και με δυνατότητα αύξησης της ημερήσιας παραγωγής.

Η πολύχρονη κατασκευαστική πείρα, η τεχνογνωσία για τη δημιουργία γυναικείων δερμάτινων υποδημάτων και ο επαγγελματισμός οδήγησαν τους ιδιοκτήτες στη δημιουργία και στην κατασκευή νέου τύπου γυναικείων ανατομικών υποδημάτων “ART-ANATOMIC”. Από το 1998 ως και σήμερα το εργοστάσιο παράγει με συνέπεια και επαγγελματισμό και ανατομικά υποδήματα. Από το 2012 εως και σήμερα η εταιρεία αναπτύχθηκε και παράγει πλέον υποδήματα με την υπογραφή της σχεδιάστριας Ellie Voukouti.

Τα ανατομικά υποδήματα της εταιρείας “ΤΕΧΝΗ-ART” καθώς και τις υπόλοιπες μοναδικές δημιουργίες της θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, καθώς και μέσω παραγγελειών μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.