ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ?

Η εταιρεία ξεκίνησε πριν από 40 χρόνια ως βιοτεχνία δερμάτινων και ανατομικών παπουτσιών με το όνομα «ΤΕΧΝΗ- ART»στα Λαδάδικα, αλλά τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην Σίνδο με σύγχρονο εξοπλισμό παράγοντας από την αρχή δερμάτινα και ανατομικά παπούτσια μοντέρνα και πιο κλασσικά φέροντας την υπογραφή της σχεδιάστριας Ellie Voukouti και λειτουργούν ως online shop, σε Facebook, Instagram και στον επίσημο ισότοπο της εταιρείας.

Ο κ. Βουκούτης απαντάει στο ποια είναι τα οφέλη του δερμάτινου και ανατομικού παπουτσιού, που κάνουν την επένδυση να αξίζει πολύ περισσότερο, από τις υπόλοιπες επιλογές. «Παρέχει στο πέλμα τις κλίσεις που έχει το πόδι, γίνεται καλύτερα η κυκλοφορία του αίματος και δεν ιδρώνει το πόδι». Επίσης, «ένα δερμάτινο παπούτσι, μπορεί να κρατήσει για χρόνια, σε αντίθεση με το πλαστικό, και με μια επιδιόρθωση σε τσαγκάρη που γνωρίζει το αντικείμενο, μπορεί να γίνει ξανά καινούριο κατά 80%». Προσθέτει ότι η κατασκευή δερμάτινου και ανατομικού παπουτσιού, μπορεί να εξυπηρετήσει και άτομα που εργάζονται σε ορθοστασία ή και άτομα με ιδιαίτερες παθήσεις στο πόδι.

Πλέον, ο κόσμος αγοράζει πολύ μέσω διαδικτύου, επομένως η τιμή και η εικόνα ενός προϊόντος, παίζουν δυστυχώς μεγαλύτερο ρόλο από την ποιότητα.

Η εταιρεία όμως, έχει καταφέρει να αποκτήσει την δική της σταθερή πελατεία, όντας πλήρως εκσυγχρονισμένη στους ρυθμούς της εποχής, συνδυάζει το ποιοτικό δερμάτινο- ανατομικό υπόδημα με την διαδικτυακή βιτρίνα που προτιμάει ο κόσμος.
Η Έλλη Βουκούτη μιλάει για τις διαφορές που υπάρχουν στο online μαγαζί από το φυσικό μαγαζί:

Αυτό που κάνει ένα e-shop να ξεχωρίζει, αναφέρει η Έλλη, είναι η έκταση που έχει. «Το online μαγαζί είναι σαν να έχεις ένα μαγαζί που να προσεγγίζει πελάτες από όλη την Ελλάδα, ανοιχτό 24 ώρες το εικοσιτετράωρο». Αν και δεν έχει την πρόσωπο με πρόσωπο επαφή, είναι εξίσου εφικτή η δημιουργία οικειότητας: «Είναι πολύ σημαντικό να ξεπερνάς αυτή την απρόσωπη σχέση και να δημιουργείς οικειότητα με τον πελάτη. Πρέπει επίσης να ανανεώνεις την βιτρίνα σου συνεχώς.

Οι λόγοι που η πελατεία τους, τους προτιμάει, σύμφωνα με την Έλλη είναι «Ο συνδυασμός της ποιότητας, με την άμεση και καλή εξυπηρέτηση, και η καλή σχέση τιμής-ποιότητας». Επιπλέον, αυτό που κάνει την εταιρεία να ξεχωρίζει είναι ο συνδυασμός ποιότητας, άνεσης και αισθητικής που προσφέρει, πράγμα δυσεύρετο στο γυναικείο παπούτσι, που συνήθως καλεί τις γυναίκες να επιλέξουν ανάμεσα στο άνετο αλλά απλό ή στο όμορφο αλλά άβολο. «Το παπούτσι σχεδιάζεται από την αρχή ώστε να καλύπτει και τα δύο, και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Όταν ο πελάτης παραλαμβάνει το παπούτσι της εταιρείας μας και το φορέσει, αντιλαμβάνεται τον ρόλο της ποιότητας». προσθέτει η Έλλη. Επίσης, τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται είναι τελευταίας τεχνολογίας, και επιμένουν στην χρήση καλαποδιών, των οποίων η χρήση έχει εκλείψει!
Είμαστε στη διάθεση σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ

Back to Top
ellievfashion